Shutterstock / sbonsi

Shutterstock / sbonsi

Megafan Onno (54) hoopt door idool Max Verstappen te worden doodgereden op Franse snelweg

Voor de vierenvijftigjarige Onno bestaat er sinds gisteren maar één droom: door zijn grote idool Max Verstappen worden doodgereden op de snelweg in Frankrijk. Hij snapt dan ook niet dat er in dat land zoveel ophef is over het roekeloze rijgedrag van de Nederlander, die gisteren door de Franse politie staande werd gehouden in zijn sportwagen.

“Eigenlijk vind ik het nogal schaamteloos”, laat Onno weten. “Die Fransen moeten echt niet zeiken, ik zou het een eer vinden om door zo’n ongekende grootheid te worden ingeblikt. Max is een fucking held, ze mogen niet eens de veters strikken van een fenomeen als hij. Laat staan dat ze zijn met 180 km/u naderende motorkap mogen kussen.”

Hoe langer hij het erover heeft, hoe bozer Onno wordt. “Ze tonen geen enkele respect voor bloedtoppers als Max Verstappen, alleen maar omdat het geen Fransoos is. Maar dat is weer typisch Frankrijk he. Dat chauvinisme van die mensen is echt niet te doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *