Studio Speld / Shutterstock / Ground Picture

Studio Speld / Shutterstock / Ground Picture

Jarige consultant Henry (44) doet ‘kantorenronde’ en verrast hele Zuidas met zelfgemaakte cupcakes

Henry is vandaag jarig, en dat betekent: trakteren! De inmiddels 44-jarige consultant heeft gisteren de hele dag in de keuken gestaan om cupcakes te bakken die hij nu langs alle kantoren op de Zuidas brengt.

“Ik doe dit al sinds ik op de basisschool zit, waarom zou je stoppen met een goede gewoonte?“, zegt Henry, terwijl hij samen met zijn favoriete collega Joost van finance (46) aanklopt bij advocatenkantoor Houthoff.

“Eet smakelijk hè!” roept Henry terwijl hij zijn duim opsteekt naar een onbekende receptionist. “Zelfgebakken!“, knipoogt hij naar de werknemers van Norton Rose Fulbright die hem verbouwereerd aankijken. Joost van finance parkeert de aanhangwagen met cupcakes ondertussen in de lobby. “Kennen jullie trouwens nog iemand bij ABN AMRO? Die deden niet open”, vraagt Henry.

Om er zeker van te zijn dat iedereen een kans krijgt om van zijn heerlijke bakseltjes te genieten, stuurt hij een mail naar de werknemers van alle bedrijven op de Zuidas: ‘Het is weer 15 augustus, dus er staan heerlijke cupcakes in de pantry!’ valt te lezen in de mail die in veel spamfolders belandt.

Henry is inmiddels al een volledige dag bezig en heeft precies vier kantoorgebouwen gehad. Hij hoopt over een week of twee klaar te zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *