Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Ben jij het favoriete kind van je ouders? Doe de test!

Heb jij broers of zussen en heb je je altijd al afgevraagd of jij het favoriete kind van je ouders bent? Doe nu deze test en kom erachter waar je precies op kunt rekenen bij de erfenis!

0%

Ben jij de oudste, de jongste of allebei niet?

Ben jij het slimst?

Hoe vaak zijn je ouders je vergeten in een restaurant, op school of in de supermarkt?

Wat kreeg je voor je tiende verjaardag?

Hoe reageerden je ouders toen je geen vwo-advies kreeg?

Hoe reageerden je ouders toen je je diploma haalde?

Wat is je beroep?

Hoe staan je ouders tegenover je dieetwensen?

In welk opzicht lijk je nou eigenlijk echt op je vader?

Jij bent:
Favoriete kind
Gefeliciteerd! Je bent het favoriete kind van je ouders. Ons advies is om alles eruit te halen wat erin zit. Hulp nodig bij een hypotheeklening? Ga weer eens langs bij je ouders! Moet je tuin weer eens gemaaid worden maar zelf geen zin? Stuur een foto van je verwilderde tuin met een verdrietige emoji naar je moeder en binnen no time staat ze op de stoep.
Bijna het favoriete kind
Je bent niet het favoriete kind van je ouders, maar je kan ermee door. Je bent op zich een leuke toevoeging aan het gezin, maar af en toe kunnen je ouders je wel achter het behang plakken. Probeer niet te vaak je bek open te trekken en je kunt erop rekenen dat je tot je twintigste nog wordt meegevraagd op familievakantie.
Het minst favoriete kind
Helaas. Jij bent absoluut niet het favoriete kind van je ouders. De enige reden dat je nog bij je ouders woont, is dat tientallen adoptiegezinnen je niet wilden hebben. Je moeder was eigenlijk liever van de trap gevallen toen ze zwanger was van jou. Advies geven zal in jouw geval niet veel meer uitmaken. Succes!

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *