Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Moeten we niet eens stoppen Kees van der Staaij alleen op zijn lichaam te beoordelen?

We get it. Dat haar, die ogen, die prachtige gereformeerde armen. Er loopt in het parlement weinig rond met meer sex appeal dan Kees van der Staaij.

Elke keer als deze 54-jarige hottie in slow motion naar de interruptiemicrofoon zweeft, worden we warm van binnen. Wij zouden niet half zo vaak naar het vragenuurtje kijken als we ons niet konden verlekkeren aan de looks van Kees.

Maar er komen verkiezingen aan en we zien de bui alweer hangen. Alleen maar berichten over zijn onweerstaanbare uiterlijk, terwijl deze hottie meer is dan leuk om naar te kijken. Zouden we het niet wat vaker over Kees’ inhoud kunnen hebben? Heeft God’s gift to women het na 25 jaar in het parlement niet verdiend dat we meer van het SGP-verkiezingsprogramma bekijken dan alleen die hitsige man op de kaft?

Maak van Kees geen lustobject.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *