Proshots / Imago & Shutterstock / Alejandro Mendoza R

Proshots / Imago & Shutterstock / Alejandro Mendoza R

Kinderen niet blij met luidruchtige Van der Poel in hotel: ‘Vandaag belangrijk proefwerk’

Twee meisjes uit Glasgow zijn vannacht uit hun slaap gehouden door een uitzinnige Mathieu van der Poel. De kersverse wereldkampioen wielrennen verbleef in hetzelfde hotel als zij, en bleef zeker tot vier uur in de nacht feestvieren. “Superirritant, want we hadden vandaag een heel belangrijk proefwerk.”

“We hebben geen oog dichtgedaan”, zegt haar vriendin. “Hij bleef maar roepen dat hij de beste van de wereld was. Op een gegeven moment hebben we er wat van gezegd. Hij beweert dat we hem hebben geduwd, maar dat is echt niet zo. We zijn wel opgepakt door de politie, trouwens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *