Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock & Wikimedia Commons

Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock & Wikimedia Commons

Verslaafde moeder tilt auto op nadat haar crack eronder is gekomen

In Vlissingen heeft een verslaafde moeder een auto opgetild nadat haar zakje crack eronder was gekomen. Omstanders spreken van een mirakel.

“Toen het zakje onder de auto kwam, twijfelde ze geen moment en smeet de kinderwagen opzij”, zegt ooggetuige Herman (53). “Daarna tilde ze de voorkant van de auto met blote handen op.” Het zakje crack lag echter onder het rechter achterwiel, dus veel zin had het niet. Herman: “Als je high bent, denk je natuurlijk niet helder na. Maar indrukwekkend was het wel.”

Na een paar keer proberen tilde de moeder de goede wielen op en bevrijdde zo de crack. De moeder en het zakje crack maken het allebei goed.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben oas net geinformeerd, vroeger deed t nieuw er 50 jaar over van overzee, wilwlsttln vrmndrddhlft, iederren logische verdeling nu kwijt? Tja tja maar ach ja radice wah wah pok tak tic. Besjes rozenbottels doorns bernal beloki delgado heras hekwerkm Mayo Euskatel die Columbrero.

Reageer
gravatar

Wat een technische fout op de foto. Een auto kan men niet optillen aan een wiel, zeker niet van een rijdende auto. Hoe kom je met je vingers onder een autoband? Bovendien is het gevaarlijk, want het wiel kan gaan draaien.

Advies: Foto overdoen en dan een geparkeerde auto in Vlissingen en tillen aan een zij- of voorkant van het chassis.

Reageer
gravatar

Ja, crack wa’k zeggen wou. Best wel zielig, bijna net zo zielig als die taalverbeteraars die de realiteit van het hedendaags Nederlands niet onder ogen willen zien (“Krek?”).

gravatar

Pirlo Inzaghi (met gh dus) reageert hieronder. Inderdaad vanuit inhoudelijk oogpunt een zeer behartenswaardige bijdrage, ook taalkundig overigens.