Shutterstock / Fuss Sergey

Shutterstock / Fuss Sergey

Daan doet niet aan Stoptober maar wel aan Crackuari t/m Crackcember

Daan uit Alphen aan de Rijn vindt het idee achter Stoptober fantastisch, maar het lukt hem niet om mee te doen. Daan zit namelijk het hele jaar aan de crack. “Ik begin in Crackuari vol goede moed met mijn lichaam verkopen voor harddrugs en dan ga ik daarmee door tot en met Crackcember. Iedereen kan het, als je maar wil.”

“Soms voelt het wel alsof Stoptober niet bedacht is voor mensen zoals ik”, zegt Daan, terwijl hij zijn pijp van aluminiumfolie innig liefkoost. “Gelukkig heb ik mijn eigen maanden. Zo probeer ik in Crackpril maximaal van crack te genieten en gebruik ik Crackgustus om simpelweg zoveel mogelijk crack te doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *