MyStockVideo/Stukkerstock/Studio De Speld

MyStockVideo/Stukkerstock/Studio De Speld

Oceangate gaat excursies organiseren naar bodem regenplassen Nederland

Oceangate, het bedrijf achter de Titan, gaat excursies organiseren richting de bodem van Nederlandse regenplassen. Volgens een woordvoerder van OceanGate is de tocht bedoeld voor echte avonturiers. “Mensen die een grote fascinatie hebben voor wat zich in de diepste krochten van onze regenplassen afspeelt.”

Wie mee wil moet in ieder geval diep in de buidel tasten: het goedkoopste arrangement, een retourtje naar een regenplas op het marktplein in Hoorn, kost 2,5 ton. Voor het duurste arrangement, een excursie naar de bodem van een viaduct in Geleen, betaal je meer dan een miljoen. Gevaarlijk is het zeker: niemand weet nog precies hoe diep het daar is.

Toch schijnen de eerste miljonairs zich al te hebben gemeld. De woordvoerder van OceanGate zegt al inschrijvingen te hebben van een vastgoedmagnaat, iemand die rijk is geworden met mondkapjes (inclusief zijn zoon) en een prins. “Er zijn in dit segment voldoende mensen bereid om voor onze service te betalen”, zegt de woordvoerder. “Wie meegaat, kan voor de rest van z’n leven zeggen op de bodem van onze regenplassen te zijn geweest.”

Diepwater-experts maken zich echter zorgen over de kwaliteit van de onderzeeërs. “De boot is gemaakt van koolstofvezel en titanium. Dat is leuk voor de Marianentrog, maar lang niet sterk genoeg om tot dit soort dieptes te gaan. Het brengt grote risico’s met zich mee. Niet alleen de enorme druk, maar ook niet gerecyclede flesjes kunnen fataal zijn.”

Ook wordt er gevreesd voor de overlast van de excursies. “Er zijn heel veel kinderen die straks niet meer gewoon in die plassen kunnen stampen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Astyimmrdiately sy fraud admitted on friday after elections snthmt teams corrupt buying, illegal craude elections Eerste Kamer. Humor op vrijdag, even wachten metdfillervdavond. Zn vrouw doeth marketing, ja datvishrzoon met barbecuestampourripotti. Nutella und so weiter, immer nicht geraude aus.

gravatar

vergetelafslag, stemnen ja paar uurtjes spammen ja goed mndsalaris. Zn zionvstapte uit de trein, houdt van pittig debat maarvja doodgezwegen.

gravatar

53, 40 blank 1 ltr bevoorradingstruckincident. Yes onothplc too a few hundred immediately. Court files has flaws in accuracy. Phd analysed court scriotion. Weird mongrols, curses, invocations. How? wthart treasurng painted objects. More was n’t or wldn’t hvdngoid.

Reageer