Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Renske heeft vandaag de hele dag doorgehaald

“Geen enkel dutje gedaan”

De 21-jarige Leidse student Renske heeft vandaag de hele dag doorgehaald. Vanaf het moment dat vanochtend haar wekker ging tot aan het slapen gaan ‘s avonds is ze op gebleven. “Ik heb geen enkel dutje gedaan”, zegt ze trots.

Renske is inmiddels al 13 uur wakker. “Ik wilde dit zo graag een keer proberen. Kijken of het me zou lukken.” Ze wrijft in haar ogen. “Ik ben er achtergekomen dat er echt heel veel uren in een dag zitten, pfff. Normaal gesproken maak ik dat helemaal niet mee, maar jonge, wat je op een dag allemaal wel niet kan doen als je ‘m doorhaalt. Niet dat ik zoveel heb gedaan vandaag hoor. Daar was ik te moe voor.”

Ze is doodop na vandaag. “Je hele ritme wordt verstoord als je zo’n dag doorhaalt. Het is geloof ik helemaal niet gezond en ook alle koffie die je nodig hebt…”, gaapt Renske terwijl ze om 21 uur de deken over zich heen trekt. “Morgen moet ik echt even bijslapen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuke jonge vrouw om te zien, maar leuke vrouwen om te zien, zijn in de omgang allesbehalve leuk. Arrogante, gelijkhebberige en geldzuchtige trutten zijn het.

Reageer