Shutterstock / Prostock-studio

Shutterstock / Prostock-studio

Olivia is hoogsensitief maar voelt niet aan dat anderen dat niet 12 keer willen horen

Er gaat geen minuut voorbij waarin Olivia niet meedeelt dat ze hoogsensitief is. Voor haar is het belangrijk dat mensen rekening houden met haar gevoeligheid en dus niet te hard praten, sarcastische opmerkingen maken of kauwen. “Vaak rollen mensen begrijpend met hun ogen als ik ze vertel dat ik hoogsensitief ben.”

“Dat ik hoogsensitief ben komt bij andere mensen vaak binnen als een schok, want ik zie er namelijk niet uit als een hoogsensitief persoon.” zegt Olivia, die hoogsensitief is. “Meestal steunen ze me wel met zinnen zoals: ‘okee’ en ‘tja’. Dat stimuleert mij dan weer om nog meer mensen te vertellen over mijn sensitiviteit, die hoger is dan gemiddeld.”

Ook op Instagram herinnert Olivia haar volgers er vaak aan om extra veel rekening met haar te houden. “Ik ben een HSP’er”, stelt ze in haar vijfde post van vandaag over haar hoogsensitiviteit. “Door mijn conditie ben ik snel overprikkeld, het leek me goed als jullie dat even weten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Komt bij een lantaarn een kabouter aangelopen “lange dag vsndaag”, heeft u de coordinaten nog genoteerd? Zal wel zijn he, hebse m hiernie scherp, sla toch meestal door zet te weg, oefening st richting verplaatsing laag hoog, olympic skieing, 1x goed vorm totaal weg stoppen uit.

Reageer
gravatar

Wat ging er door mevrouw Schippers heen😟. Wel kijken allemaal graag, dsg ervoor in Trouw; “meteen” en waarcwas de anale gymzaal voor uw zgn. krijgdmsgevangen of ging u l🐈 liever naar de lange parkeerstrook op Rdam Zuid, hrleboel dure auto’s langs zeer shabby flats, zo ziet u het graag meneer Blokje om, mevrouw Schulz dank voor de uitermate sportiviteit, die van u waren nog okee.

Reageer
gravatar

Mag ik tot slot nog even was na vertrek van Segers van de CU democratisch model ten onder in NL? Of was t een mode grill zwart witte vlaggetjes op t terras met Arti Novitsjok die alle gasten afkraakt want ander gesprek ken t ie niet bij zn beoogde vriendin, stille hoop is er ook, zn broetje neemt meer op, staat op om te zitten en te kunnen reizen.

Reageer
gravatar

Over waren dat proefraketjes persoonsaanvallen met Xylon B? Doe mij maar een bittergarnituur, bier van t huis en hebben ze oo t werk van kantoor nog een McClaire in de zaal?

gravatar

In februari na gevonden rust op t gelaat besloot xan masr meteen z’n micro agressie.

In de zomer was zelfbenoemd kapitein grip op selectie kwijt, dacht tactisch met een mindere speler, kan ik rustige factor.

Beiden waren maandenlang opgesloten door een nieuwe vriendin.

September werden alle gif materialen op kantoor van stsl gehaald; Tunesiers, en onderweg kwam oortje trein kantoortje.

Toen beviel t debat nu, moesten wel kijken, kan het meteen?

Bij afslag Hoevelaken gingvu goed rechtsaf, goed bochtenwerk, stond u goed die hoed op de parkeerplaats, gaat dieppleurisiaan Frans pleuten en nog ijsje kopen ook. Koffie zat goed, ja goede hoek hier, licht briesje, disco ging ook goed, haar was raak, hoed stond u weer goed, u krijg er rust van (idioot!) niet slaap vatten, dan slaap u maar niet. In een paar seconden laat u hier geen spaan heel, alle features goed, beleefdheid is verboden vanaf nu. Ja rust op dat pleintje, finally, voor mij ook.

Vzst houden heb ik gezien (sorry boosheid/zorg). U springt uit die skilift? U hebt geen recht op favoriet, uhm dacht ik ben u kwijt, top 10 categorie, ja ja u rust daar uit, vind t waardeloose bouquetreekssnaaizooi. Meteen naar bed? Ja ja u bent een goddeloze bereklauw met al die zeik sentimenteel nummers vsn je, ik eord de nieuwe disco koningin gin, mis alleen me bubbelbad en helicopter platform nog als ik tegen een berg ga vliegen, doe mijn eigen stunts wel.

Calm August, geen woord over t weer, conditie komt bergaf (ook zelf blij) ik ga bergop., flexatiming skills voordat halve gifberg over NL yitgestort wordt.

Gas aanvallen in Rdam, hoe ging dst hier in xe buurt, was niet vrijeillig neem ik aan, heb uw longen gehoord.

Ja ongelukkig of gel🐗ukkig die busrit, t optreden was voor mij ook een schok, wel net voor de ijstijd inzette. Wat mij helpt op zo’n moment helpt u totaal in de vernieling, nee wederom niet opgerookt.

Met een lijkwade na kerst door het totaal afgestorven afgegraven, hallo bakker hrb u t ook zo koud vsnmorgen; er hangt een snertje in de lucht” okee we brginnrn rechtstreeks bij de dood, dank voor de waarschuwing, op voorwaarde van sterven ja, kan beter gewoon.

Een xtc pil, ja de man is volkedig gefouileerd, zei van niks weten, uw dochter werkte in de bediening die avond, wegvluchten?:ja mos geen koffie, parlez vous Italiana espresso? Aan alle kenmerken schuldig volledig doir de boter gezakt, zag zeker nu wel kansen?

Dus in februari 1 puberaal en na zelf verkeerde opstelling maken, gaan vakantie miepen, geen woird hier meer, uitstekend anders niet, pratende kokende fietsende luierend mannen volk, u mag stil zijn en lig bijna een uur in een hangmat.

Reageer