Studio De Speld

Studio De Speld

Mila bespaart therapiekosten en laat zich door TikTok-filter diagnosticeren

De 22-jarige Mila heeft zojuist bakken met geld en uren aan therapie bespaard door zich simpelweg door een TikTok-filter te laten diagnosticeren. “Ik zat al een tijdje niet zo lekker in m’n vel maar echt de stap nemen om in therapie te gaan, daar bleef ik tegenaan hikken. Toen ineens wist ik het: TikTok!”

“Nouja, wat bleek ‘I overthink a lot’ en ‘When I’m hurt, I’ll just keep crying inside without telling anyone anything’, dit verklaarde ineens zoveel. Ik weet nu waar ik aan moet werken #mentalhealth. En dat niet alleen hé, kijk: 200 likes binnen een uurtje”, tevreden laat Mila de geplaatste TikTok zien.

Door middel van de Red Flag-filter is Mila er bovendien achter gekomen wat haar red flags zijn. “Ik kan niet alleen zijn, ik ben emotioneel onbereikbaar én ik ben rommelig. Die laatste kwam wel een beetje als een verrassing omdat ik altijd obsessief opruim en schoonmaak, maar goed daar kan ik blijkbaar nóg wat beter m’n best voor doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *