Twitter / Fenerbahçe SK

Twitter / Fenerbahçe SK

Tadic diep onder de indruk van kwaliteit selectie Fenerbahçe

'Pak vliegtuig'

Één blik op de spelerslijst was voldoende: Dusan Tadic heeft eindelijk een selectie gevonden die waardig genoeg is om deel van uit te willen maken. De ex-Ajacied haastte zich direct naar het vliegveld om zich aan te kunnen sluiten bij Fenerbahçe, de club die in 2014 nog kampioen werd van Turkije: "Pak vliegtuig!"

"Kijk eens naar die aanval", zegt Tadic terwijl hij om een gele kaart vraagt voor de piloot. "Edin Dzeko, die man was een absolute legende in 2009. Of wat dacht je van Michy Batshuayi? Die heeft op grote banken gezeten hoor. Bij Chelsea, Borussia Dortmund… Van hen accepteer je het als ze een assist niet omzetten in een goal, op zo'n Brobbey kun je alleen maar boos worden."

Tadic rolt enthousiast verder door het vliegtuig: "Het team van Fenerbahçe oogt als een prettige mix tussen volgevreten routiniers, overbetaalde dertigers en Turkse jongens die ik niet ken, dus daar zit ongetwijfeld nog een enorm groeipotentieel in om over tien jaar óók een overbetaalde dertiger te zijn. Ik zie het ons ploegen als Sivasspor en Antalyaspor zomaar heel lastig maken. Dat heeft Fenerbahçe in het verleden ook bewezen: vorig jaar werden ze knap derde en in 2014 zelfs kampioen."

Tadic vertelt tot slot, terwijl hij met grote ogen zijn nieuwe jaarsalaris telt, hoe hij ernaar uitkijkt om met trainer İsmail Kartal samen te werken. Geen grote naam, maar dat is volgens de Serviër geen probleem: "Hij heeft in het verleden bewezen dat hij prima kan presteren met kleinere ploegen, dan ben je gewoon een goede coach. Hij kan het bovendien goed vinden met mijn zaakwaarnemer en neemt zijn bindende suggesties om de selectie verder te versterken serieus. Dat miste ik toch bij Ajax."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maya is het resultaat van zowel glamour als illusie. Het impliceert, indien aanwezig, een geïntegreerde persoonlijkheid en daarom het vermogen om af te stemmen op mentale illusie en astrale glamour. Waar deze toestand gevonden wordt, is het probleem van de discipel een van de grootste ter wereld. Wat de belangrijkste moeilijkheid van elke discipel vormt, is het feit dat het slagveld van zijn leven elk aspect van zijn aard omvat.

Reageer