NOS

NOS

Man die helemaal vanuit Nederland naar Qatar is afgereisd moet alsnog praten met Joep Schreuder

“Néé”, roept Dusan Tadic (34) ontzet. “Dat meen je niet. Zelfs hier?” Met grote ogen kijkt de Serviër naar de man met de witte microfoon die op hem af komt gelopen. Het is een grote klap voor Tadic: hij is helemaal vanuit Nederland naar Qatar afgereisd en moet alsnog met Joep Schreuder praten.

“Ik dacht: ik ga hier een paar weken met de internationale pers praten – BBC, CNN, The Guardian – maar nu sta ik alsnog na elke wedstrijd weer tegenover Joep Schreuder”, vertelt Tadic, die kijkt naar een enthousiast zwaaiende Schreuder. “Het grootste toernooi ter wereld en toch voelt het alsof ik net tegen RKC heb gespeeld”, verzucht de Serviër. “Ik had me er ook op verheugd om eindelijk gewoon in m’n moedertaal te praten voor een microfoon, maar nu moet ik toch weer steeds in het Nederlands antwoord geven. Ik zal de andere jongens even inlichten”, zegt Tadic, die vervolgens zuchtend aan Aleksandar Mitrović probeert uit te leggen wie Joep Schreuder is

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *