Shutterstock / Ververidis Vasilis

Shutterstock / Ververidis Vasilis

Handelde Dusan Tadic met voorkennis toen hij bij Ajax vertrok?

'Intern onderzoek moet uitwijzen of Serviër strafbaar is'

De Raad van Commissarissen van Ajax is een intern onderzoek opgestart naar Dusan Tadic. De Serviër was jarenlang aanvoerder van de Amsterdammers, maar vertrok afgelopen zomer opeens met de Noorderzon. De club vermoedt dat hij handelde met voorkennis.

"Toen Tadic hier nog rondliep zag de wereld er voor Ajax nog een stuk rooskleuriger uit", weet RvC-voorzitter Michael van Praag. "Maar sinds zijn vertrek is het hier als een kaartenhuis in elkaar gedonderd. Kudus weg, Mislintat in, waardeloze transfers, Mislintat out, laatste plaats in de Eredivisie, trainer weg, bekerdrama tegen Hercules, uitgeschakeld in Europa, Anton fucking Gaaei, nieuwe directeur geschorst, aandelenkoers gekelderd; het kan niet anders of Dusan wist dondersgoed waar hij mee bezig was toen hij hier de deur achter zich dichttrok."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zeg het al veel langer: Voetballers moeten geen salaris krijgen gebaseerd op hun eigen wedstrijden! Dat is de kat op het spek binden en dan krijg je dit soort toestanden.

Reageer