Shutterstock / Mila Supinskaya Glashchenko

Shutterstock / Mila Supinskaya Glashchenko

Rania besluit over precies 5,5 minuut al te reageren op scharrel om te laten zien dat ze geen spelletjes speelt

De 23-jarige Rania uit Katwijk besluit na een vurig crisisoverleg met haar beste vriendin om na vijf en een halve minuut al te reageren op haar scharrel. “Als ik hem over vijf minuten al terug app, dan ziet hij dat ik niet bezig ben met van die highclass mindgames. Dan straal ik veel meer die ‘het maakt me niet uit wat je van m’n snelle reactie vindt’ vibe uit. Snap je?”, legt Rania uit.

‘Zal ik ‘haha’, ‘hahah oke’, ‘hahaha oke’, ‘hahaha oké’ of gewoon ‘hahah’ sturen?’ vraagt ze aan haar vriendin nadat ze een screenshot heeft gestuurd van het gesprek. De twee besluiten dat ‘hahaha oke’ de beste reactie is. Het zou teasend zijn maar niet arrogant en tevens zou het uitstralen dat ze een gevoel voor humor heeft. Nog één minuut te gaan.

Rania kopieert, plakt en verstuurt het appje en zucht van ontlading: “Je kan wel hard to get gaan spelen en iemand uren negeren maar uiteindelijk kan je toch gewoon het beste jezelf zijn en laten zien dat je, je niet met zulke dingen bezig houdt."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *