Shutterstock / DimaBerlin

Shutterstock / DimaBerlin

Vrouw met 500 opgeslagen kookvideo’s maakt vanavond weer pasta pesto

De 26-jarige Xanne slaat per dag tientallen kookvideo’s op die ze op social media tegenkomt. Haar Instagram Explore-pagina staat er vol mee, allerlei kookvideo’s met recepten die ze ‘binnenkort echt gaat maken’. “Kijk dan, heb ik net opgeslagen”, zegt Xanne die straks om zeven uur gewoon weer pasta pesto gaat maken, “een superchill noodlerecept, dumplings met gefrituurde tofu en geroosterde sesamzaadjes, en een vét leuk recept met zelfgemaakte zoete aardappel gnocchi en een overnight bolognesesaus. Ik ga dat echt een keer maken. Mega relaxt voor wanneer ik inspiratieloos ben. Zo leuk om nieuwe recepten te ontdekken.”

Gelukkig is Xanne, die vier uur per dag nieuwe recepten ontdekt, bijna nooit zonder inspiratie. “Is het al zeven uur? Tijd voor pasta pesto!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *