Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Zwaarste zomerstorm ooit? Doe je eigen onderzoek

Storm Poly, die momenteel over Nederland raast, is volgens Weerplaza de zwaarste zomerstorm ooit. Waarom beweren die zogenaamde “experts” dat? Wat is hun werkelijke agenda? Willen ze het volk onderdrukken? Pedofilie normaliseren?

Wat we nu nodig hebben zijn kritische denkers. Accepteer niet zomaar wat de “experts” beweren, maar doe je eigen onderzoek. Ga naar buiten. Controleer zelf of die boom het houdt. Test je caravan. Wij zijn benieuwd naar de echte resultaten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad meneer K. vdr Staaije. Mijn God alsmede die Heere van u straft West- en Noord-Nederland vanwege miljoenen kerkverlaters. De volgende keer verwacht ik een tweede zondvloed. Ik ga alvast houten planken voor een ark collecteren en een afspraak maken met Natura Artis Magistra.

gravatar

Ik word doodziek van alle angst aanjagende berichten. De waarheid sprak vanmorgen een NOS-nieuws verslaggever uit, welke live voor een omver geblazen boom in Haarlem stond en zei: “Ik kom net uit Rotterdam en daar was alles normaal én in Limburg schijnt de zon”. ‘t Is duidelijk: Normale mensen houden de onzin buiten de deur.

Reageer
gravatar

Ik heb een prima oplossing voor vallende bomen die in stormen veel schade veroorzaken.
Bomen kappen en verbieden in de buurt van:
– huizen met dakpannen en/of zonnepanelen,
– auto’s, motoren en elektrische fietsen,
– wegen, fiets- en wandelpaden,
– spoorwegen (ook spoorbomen!),
– vaar- en zwemwater,
– vrouwen en mannen inclusief andere dieren en
– vooral bossen.

Reageer
gravatar

Het was wel een takkenzooi bij ons in de straat, maar dat is het wel vaker. En ik moest de jas aan vanwege de kou. In juli! Wat nou klimaatverandering?

Reageer