NOS

NOS

Hysterische Harry Styles-fans staan op station nog steeds te janken

Deze week treedt Harry Styles meerdere keren op in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Het popidool maakt altijd enorm veel emoties los bij zijn publiek, maar gisteravond bereikte dit een hoogtepunt. Veel hysterische fans stonden op het station nog steeds te janken.

“Dat je vooraf en tijdens het concert emoties hebt kan ik mij nog voorstellen, maar achteraf vind ik wel erg overdreven”, zegt Evert Santegoeds in Shownieuws. “Herpak jezelf een beetje, je moet ook gewoon nog thuis zien te komen.”

De NS schoot de fans te hulp en deelde glitterdekens uit. “Harry zou deze gouden cape ook zo goed staan, omg. Dit biedt wel troost”, snikt een fan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *