Wut_Moppie / Shutterstock

Wut_Moppie / Shutterstock

Minder mensen openbaar vervoer: NS zet reizigersgeluiden in om de treinervaring te behouden

Er zijn nog altijd minder reizigers in het openbaar vervoer dan voor corona. Om de ouderwetse reiservaring te behouden heeft de NS daarom iets slims bedacht: reizigersgeluiden inzetten.

“Bellende mensen, huilende kinderen of smakken, het zijn een aantal van de geluiden die straks over de speakers in de trein te horen zullen zijn”, zegt een woordvoerder van de NS. “We hopen dat mensen nu het nog rustiger is het net zo leuk blijven vinden als vroeger. En dat het uiteindelijk weer meer mensen aantrekt.”

Reizigers geven aan blij te zijn met deze nieuwe ontwikkelingen, zoals de 28-jarige Marco: “Je merkt dat het aanslaat en dat het al drukker wordt. Vanochtend moest ik gelukkig weer gewoon op het trappetje zitten terwijl de vrouw achter me een tas tegen m’n hoofd liet bungelen.”

De NS laat verder weten al langer bezig te zijn de ultieme reiservaring erin te houden. “Zo zetten we kortere treinen in en zijn er nog altijd net zo veel mensen die patatjes oorlog eten in de trein.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte lezers,

Op de verwachtte vraag of dassen voor het bouwen van hun huizen, burchten genaamd, de nodige stapel vergunningen hebben, kunnen wij positief antwoord geven.

Zoals het behoort bij vergunningen hebben de dassen ze zes jaar geleden collectief aangevraagd. Eind vorige maand hebben wij hen de benodigde stapel vergunningen verstrekt.

Uw Overheid,
Ambtelijk Bureau Regeling van Oponthoud (ABRO)