dagherrotipo / Shutterstock

dagherrotipo / Shutterstock

Pompeianen wachten nog steeds op compensatie vanuit Rome

De slachtoffers van de Vesuvius-uitbarsting in 79 na Christus zijn nog altijd niet gecompenseerd. “Een schande”, schreef senator Gaius Asinius al in de tweede eeuw na Christus.

De gedupeerden van de eruptie bevinden zich vaak in hachelijke posities. “Mensen kunnen niet verder met hun leven”, vertelt belangenbehartiger Giulia di Torre. “Ze zijn als het ware bevroren in de tijd. En nog altijd worden nieuwe slachtoffers aangetroffen.”

“Natuurlijk heeft compensatie onze prioriteit”, klinkt het al bijna twee millennia vanuit Rome. “Maar er moeten ook fondsen naar het aanbouwen van een megalomaan amfitheater, het veroveren van nieuwe gebieden ten oosten van Judea en het verstevigen van de Limes. De inwoners van Pompeï en Herculaneum moeten gewoon nog heel eventjes geduld hebben. Echt, we zijn ermee bezig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

conduite condition (hear-talk/do) humaine, describe/default-script) os obsessive compulsory as its opposition quiet focus practice concentration length, as multitude impossible comphrensive no language or emptied.

Reageer
gravatar

Zo naast uw uitgaven nu nog een voordeel van weging inkomen, kan meer kans bieden bij rechtsbescherming positie dwz aanpassingsvermogen niveau 3 of niet?

Reageer
gravatar

U kende de types? Ja een week trainings kamp voor de regionale, na 35 minuten sta je 5-0 voor na kwartier warm up in fijn schijnend zonnetje, dacht af die boel hier.

gravatar

Model werk al gedaan weet niet of ik t zelf nog snap weging veiligheidscomponent:

[22-1 16:41] Rob: Even op dun ijs blijven staan
Na de break

En dan kan ik niet verder, want er is geen basis (afslag a b c -1 ev)
b is no gain
a is no drain
c is m
]: -1 s not allowed for c
as spinnoff 2
no credentials non g
sub micro p = not of m or i no awc interface
2 faces no cont tpssth is here -3? that’s only merit of democracy not up to me
Met lm no trspass alm
Sued htbd past off tmanychances
Zoals gazellen
wk
link
[Airconst
Cowork was mf
Excuses voor metico in app moest even luid denken

Reageer
gravatar

Tot slot staatsvoornenen voor zeer gedetailleerde gegevens werknemer in privacy gevoelige systemen nl verdienland toets aan overdaad vastlegging functioneel beheer data efficiency (om) slag. Uitvoering kan uitstekend nut moet zwaarder wegen, vastlegger niet bevoegd om externe inlichting of werving daartoe, staats toezicht op veiligheidsniveau overweging begint totaal minimalistisch ivm data minus non critical jealousy heart of salt. To be determined.

Reageer
gravatar

3/7 means estimated account like pension nl not realistic validation as system validation, output market fee if mandatory is obliged. Wall condensed dice non transparent stand alone ancestor, future propose uncertain/unknown assets diminished sight road blockbusters.

gravatar

nici = pensionfactor/bruto weight no outer trade. if not explicitly clarified signed by individuel. As inner trade deficit effect as impossible to put forward outside border no allowance for an inside clearance decision agreed and clarified.

Reageer
gravatar

Omgekeerd verweven afvaardiging segment inspraakrecht consequentie zonder amendement, clausuledam indien gewenst dwarsverband, defined, as spoken for outer part of border interest, weight account voice partial mutaliteiten? If no need for plan pm, no further justice worries for mendation.

Reageer