Marko Aliaksandr / oliverdelahaye / Shutterstock

Marko Aliaksandr / oliverdelahaye / Shutterstock

Nederland onvoldoende voorbereid op buitenaardse invasie volgens Algemene Rekenkamer

Een nieuw rapport van de Algemene Rekenkamer is zeer kritisch op de Nederlandse omgang met intergalactische dreigingen. Volgens het rapport is Nederland ‘bijzonder slecht voorbereid’ op een buitenaardse invasie.

Volgens de Rekenkamer ontbreekt het aan langetermijnvisie bij het huidige kabinet: “Er wordt alleen maar gekeken naar problemen die op dit moment spelen. Als er gewelddadige, meedogenloze buitenaardse wezens een offensief starten binnen enkele decennia, dan zullen wij binnen enkele ogenblikken worden overrompeld. De afgelopen twee jaar kon het kabinet zich nog verschuilen achter de coronacrisis, maar die tijd is nu echt voorbij.”

Minister-president Rutte heeft gereageerd op het rapport: “We zijn ermee bezig. Sterker nog, minister Kaag heeft een Taskforce in het leven geroepen.” Ook noemt hij de timing van het rapport ‘ongelukkig’. “We hebben onvoorziene tijden achter de rug. In mijn optiek staat het vertrouwen van de burger voorop. Zolang we dat hebben, komen de voorbereidingen op een buitenaardse invasie er heus.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Rekenkamer is niet op de hoogte van de geheime plannen van Rutte 1,2,3,4 om NL zo snel mogelijk terúg onder water te krijgen.
Die aliens in hun UFO’s zullen nog raar staan te kijken als ze over die grote watervlakte vliegen.

Reageer
gravatar

Tja, zolang de snoepkast hier open staat blijven ze komen. Dus stop eerst maar eens met gratis geld, gratis huizen en gratis paspoorten. Dan hebben onze kinderen ook nog kans op Nederland.

Reageer