Studio Speld / Shutterstock / Norwood Audrey Jared

Studio Speld / Shutterstock / Norwood Audrey Jared

De leukste bh’s om je borsten handmatig in te ondersteunen als je de trap af rent

Of jij nou de trein moet halen of voor de zoveelste keer de trap op stormt omdat je je telefoon bent vergeten: dit zijn de leukste bh’s om je borsten handmatig in te ondersteunen.

De bralette: met deze beugelloze bh weet je zeker dat je jezelf een kinstoot kunt geven met je borsten. Fun fact: het kant van de bralette zorgt voor een aangename sensatie aan je handen wanneer jij je borsten een paar honderd meter noodgedwongen moet cuppen tijdens het sprinten.

De seamless soft lace top: deze zachte beugelloze naadloze top is als een zak mayonaise om je ribbenkast. Heerlijk als je languit op de bank ligt, minder handig als je naar voren bukt om een nieuwe hand chips te pakken.

De beugelloze halter: een leuke bh om in je nek te hebben hangen als je gaat trampoline springen, of gewoon iets van de bovenste keukenplank probeert te pakken. Meevaller: deze bh is ook niet verkeerd als sieraad.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *