Ground Picture / Shutterstock

Ground Picture / Shutterstock

Influencer toevallig net enthousiast toen ze video opnam

He, wat leuk: de influencer die je volgt was toevallig opnieuw enthousiast bij het opnemen van een nieuwe video. “Heyyy guys, suuuupergoed jullie te zien!”, begroet de influencer je. “Vandaag gaan we het hebben over de duurste spikkels op aarde!”

“Gisteren was ze ook al supervrolijk en enthousiast toen ze in de camera sprak”, zeg je tegen jezelf. “Dat geeft mij een goed en vrolijk gevoel. Een schril contrast ook met hoe ik mij zelf vaak voel: een stuk minder vrolijk en enthousiast!”

Hoe het precies komt dat de influencer weer vrolijk is weet je eigenlijk niet, maar het zal wel een heel goede reden hebben. “Nice”, denk je bij jezelf, terwijl je de volgende video kijkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *