Monkey Business Images / Shutterstock

Monkey Business Images / Shutterstock

Onderzoek ingesteld naar mysterieuze ziekte onder Rotterdammers na extreem aantal ziekmeldingen

De Gezondheidsraad is gealarmeerd door het hoge aantal ziekmeldingen in Rotterdam vandaag. Duizenden mensen hebben zich plots ziek gemeld, reden tot zorg voor een lokale uitbraak van een virus. Er is een acuut onderzoek ingesteld.

“Veel werkgevers zijn zeer bezorgd over de enorme uitval vandaag en willen meer weten over de ernst van het mogelijke virus wat rond gaat," zegt hoofdonderzoeker Mirjam Purmeer: “De kans op verdere verspreiding lijkt op dit moment niet aan de orde. Het zou om een kort ziektebeeld gaan en wellicht kunnen de meeste mensen morgen alweer aan het werk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat het allemaal heel verdacht maakt, is dat er helemaal geen chinese wet market was bij de hofpleinfontijn. Maar er staat daar dus wel een 5G mast in de buurt.

Reageer