Sven Hogehuis

Beeld: Sven Hogehuis

Awakenings stuurt omwoners tikkie voor het gratis mee kunnen genieten van het festival

Dit weekend zijn er bij de gemeente Haarlemmermeer veel telefoontjes binnengekomen dat het geluid van het technofestival Awakenings tot ver te horen is geweest. De organisatie is blij dit te horen en laat weten actie te ondernemen: ze gaan omwoners een tikkie sturen omdat ze gratis mee hebben kunnen genieten van het festival.

“Mensen in de verte hebben blijkbaar alles heel goed kunnen horen. En hadden dus ook een mooi feestje, daar moet gewoon voor betaald worden vinden wij. Het is anders niet eerlijk tegenover de mensen die wel een kaartje hebben gehaald”, zegt organisator van Awakenings Rocco Veenboer. “Van Adam Beyer tot Speedy J, het zijn allemaal dure artiesten die betaald moeten worden. Daarnaast hebben ze goedkoop eigen bier kunnen drinken en zitten wij met hoge kosten dit jaar.”

Van omwoners die het allemaal liever niet hadden willen horen heeft de organisatie ook een antwoord: “We verkochten gewoon goede oordopjes bij de bar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jens Schavuit ging solliciteren, bij binnenkomst staat er een man van t kantoor een mop te vertellen bij de receptie, Jens had zich al aangemeld.

“Er staan twee man in het cafe, nog op klaarlichte middag, ze zijn goede kenissen van elkander uit de buurt van het café. Een Amerikaan en een Fransman en ze converseren gemoedelijk.

Dan komt er een vrouw binnen gestormd. Die Amerikaan moest meteen na orde voorschrift buiten de Marseillaise uitvoeren, dan vraagt die Fransman aan de vrouw (is vage kennis van horuh en seggeh) of ze van ongezouten noten houdt, Nou ‘s avonds stond die hele tent vol met zoutjes”.

“Ha ja zeg! Anders zit je gelijk van de Marseillaise in de Bouillabaisse.”

Dag Jens, ik ben Tjo Ti Tao Kalung, fijn dat u er bent. Dank u, mag ik even naar huis bellen? Leiden is in last.

Tjo Ti Tao Kalung zegt “gerust”. Ja weet u, etiketten plak ik van buiten. Ja nee joh begrijp ik wel, flitsie erbij doen?

Reageer