Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Van der Plas gaat vanavond om 20:00 alle namen uitspreken van de mensen die haar tweet hebben geliket

Het is een gedenkwaardige en beladen dag vandaag, vooral voor BBB-voorvrouw Caroline van der Plas. Zij gaat vanavond om 20:00 alle namen uitspreken van de mensen die haar tweet van gisteravond hebben geliket.

In de tweet schreef Van der Plas dat ze niet aanwezig zal zijn bij de speech van de Oekraïense president Zelensky, omdat op 4 mei volgens haar Nederlandse slachtoffers centraal moeten staan. De tweet kreeg nu al meer dan 8000 likes. Van der Plas: "Meer dan 8000 mensen… Ze zeggen wel eens dat zoveel likes slechts een statistiek zijn, maar dan doe je het echt tekort."

Volgens Van der Plas wordt het een memorabele avond. "Aan al die duizenden dappere mensen die op de likeknop hebben gedrukt, zal ik recht doen."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat kan nog leuk worden vanavond met al die pseudo aliassen. Ik zag b.v. dat die tweet geliked werd door het account “van der Plas aan het Gas”. Zo zijn er nog wat andere likes met accountnamen die bijzonder inspirerend zijn. Ik ga zeker luisteren.
Kan iemand melden welke gek zijn medium ter beschikking gesteld heeft voor deze live podcast.

Reageer
gravatar

Die 8000 Nederlanders zijn kortzichtig en hypocriet. En de Britse, Amerikaanse, Afrikaanse, Poolse soldaten die waren ingezet om het Nederlandse volk te bevrijden mogen dan zeker ook niet herdacht worden. Ik schaam me soms bijna om Nederlandse te zijn. Wat een nare, narcistische, egoïstische mentaliteit hebben veel Nederlanders.

Reageer