Youtube / WNL

Youtube / WNL

Albert Heijn zegt ‘even achter te gaan kijken’ of ze daar nog de juiste salarisverhoging hebben liggen

Distributiecentra-medewerkers van Albert Heijn staken inmiddels al ruim een week voor een verbetering van hun cao. Albert Heijn zegt als reactie hierop niet zeker te weten of ze de juiste salarisverhoging hebben liggen, maar laat weten ‘even achter te gaan kijken’.

“Yes, we gaan even achter kijken of we die nog hebben liggen hoor”, zegt een directielid van Albert Heijn. Na lang wachten komt hij terug. “Ik heb echt overal goed gekeken, maar die hebben we helaas niet meer. Misschien bij een andere winkel verderop of heb je al online gekeken? En anders hebben we hier nog een iets mindere B-variant die erop lijkt voor je.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *