YouTube DWDD / Heide Pinkall / Shutterstock

YouTube DWDD / Heide Pinkall / Shutterstock

John Ewbank gaat lied schrijven voor kroning Charles

Goed nieuws voor alle mensen uit het Verenigd Koninkrijk: John Ewbank gaat speciaal voor de kroning van Charles een lied schrijven. Het lied krijgt de naam ‘Kingsong’ en zal rondom de inhuldiging van 6 mei overal te horen zijn.

John Ewbank heeft een band met het land omdat hij het eerste jaar van zijn leven in Engeland heeft gewoond. “Mijn Engels is niet perfect. Vooral de grammatica vind ik nog lastig. Maar ik denk dat dat voor dit nummer niet uitmaakt.”

Over de precieze tekst moet hij nog even nadenken. “The C from Charles, met hoeveel vingers in de lucht kan je die maken?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *