Pro Shots / Peter Bakker

Pro Shots / Peter Bakker

Wat heeft justitie toch tegen Ridouan Taghi?

De Nederlandse justitie lijkt het niet zo te hebben op Ridouan Taghi. Dit weekend werden zijn advocaat Inez Weski en zijn neef Anouar T. gearresteerd. De aanhoudingen komen bovenop een reeks eerdere pogingen om de topcrimineel het leven zuur te maken. Hoe zit dat?

“Je krijgt inderdaad het gevoel dat ze weinig van hem moeten weten, maar in feite is het tegendeel waar”, zegt advocaat Gerard Spong. “Anders heb je een probleem bij de rechter. Justitie heeft iets tegen Taghi, maar de vraag is: hoeveel? En is het wettig en overtuigend? Dat zullen we zien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij moet zijn eigen omroep kunnen krijgen, voor het geval dat de vergunning voor Ongehoord Nederland wordt ingetrokken, wat waarschijnlijk lijkt. Heerlijk met talkshows als “Bajesgasten”, ik kijk er nu al naar uit.

Reageer
gravatar

Het wordt hem veel te gemakkelijk gemaakt. Leuk hoor, tv en internet enzo in de gevangenis, maar echt gezellig wordt het natuurlijk pas, als je de mensen die belangrijk voor je zijn, ook om je heen hebt. Die Taghi heeft het maar mooi voor elkaar!

Reageer