Anders Moden / Shutterstock

Anders Moden / Shutterstock

Varkensfamilie trots om onderdeel te zijn van grootste gummibeer ooit

Varkensfamilie Zwoerd uit het Brabantse Dongen is ontzettend trots om onderdeel te zijn geworden van de grootste gummibeer ooit. Dat vertelde varkensmoeder Annechien tijdens de presentatie van de gummibeer, gisteren in Oosterhout.

“Oom Rienke, opa Lennert, vadertje Tiechem: hun lichamen rusten nu in de grote gummibeer. Hun snuiten, hoeven, botten en bindweefsel zijn tot poeder vermalen om zo in de grootste gummibeer ooit te worden gebruikt. Een hele eer.”

De grootste gummibeer ooit weegt 1728 kilogram, dus het is met recht een groepsprestatie te noemen. “We hebben ook zestien of zeventien biggetjes afgestaan aan de grootste gummibeer. Ik ben eigenlijk de enige van de familie die nog over is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *