StudioSpeld

StudioSpeld

Hoe kon er zo veel ophef ontstaan over dit suggestieve artikel?

Een reconstructie

Vandaag plaatsten we dit artikel online waarin we de suggestie wekten dat er ontzettend veel om te doen was. Volgens deze eerste alinea konden we rekenen op een storm van kritiek. Hoe kon er zoveel ophef ontstaan? Een reconstructie.

Het stuk is zojuist gepubliceerd. En vanaf dat moment gaat het hard. Dit heeft te maken met de suggestieve kop. Op social media duiken mensen over elkaar om het makkelijke punt uit deze kop te maken. Daar wordt automatisch schande over gesproken door mensen die als door een hond gebeten reageren. Voor we het weten is dit artikel trending.

“Natuurlijk kun je rekenen op kritiek uit bepaalde hoeken als je zo’n suggestief stuk plaatst”, laat de schrijver van dit artikel weten. “Maar dat het voor zoveel opschudding zou zorgen hadden zelfs wij niet aan kunnen zien komen. Dat daar nu zoveel kritiek op komt, is een mooie voedingsbodem voor een nieuw stuk over de ophef die ontstaan is naar aanleiding van dit stuk.”

Op social media is inmiddels dusdanig veel ophef over dit suggestieve stuk ontstaan dat er nu zelfs ophef over de ophef zelf is ontstaan. Mensen geven aan de ‘ophef beu te zijn’, ze vinden dat er veel te veel aandacht aan dit ene stuk wordt gegeven, terwijl anderen zich juist door die berichten beginnen op te winden over de oorspronkelijke suggestie in deze tekst.

Onze redactie laat weten dat dit stuk niet zoveel ophef had veroorzaakt als we het niet zo suggestief hadden gemaakt. We betreuren dan ook de toon van onze berichtgeving.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het zullen ook eens niet de moslims zijn! Laat me raden: alleen een taakstraf. Ik ga in de komende uren meerdere pagina’s bij mekaar reageren op basis van de suggestie uit de titel.

Reageer
gravatar

Eerst ophef maken, en dan zeggen dat men de ophef betreurt. IK GELOOF ER NIETS VAN!!! DOORGESTOKEN KAART, FAKE NEWS!!!
Geloof er niets van mensen, wordt wakker!

Reageer
gravatar

Ook vals nieuws en doorgestoken kaarten houdt de schrijvers van de straat. Dus zo sl*cht is vals en doorsteken niet.

gravatar

Maarten en Jaap zijn niet van hun stuk te brengen, al gaat het niet over een stuk van vandaag maar over een stuk van gisteren. Iedere volger weet wel welk stuk echt stuk kon.

Reageer