Monkey Business Images / Shutterstock

Monkey Business Images / Shutterstock

Julia (23) heeft geen zin om tijdens date weer het tweede wiel te zijn

Julia heeft vanavond een date gepland staan met haar vriendin, maar heeft eigenlijk niet zo’n zin om weer tweede wiel aan de wagen te zijn. “Super ongemakkelijk.”

“Tijdens een date voelt het de hele tijd alsof ik aan het second wheelen ben, zo irritant. Ik ben dan liever gewoon het enige wiel. Of ik ga lekker met vriendinnen chillen”, verzucht Julia. “Ik vind het ook altijd awkward om te zien wanneer andere mensen aan het second wheelen zijn en nu doe ik het zelf ook. Echt stom.”

Julia weet alleen niet hoe ze dat aan haar vriendin moet vertellen. “Zij zal waarschijnlijk zeggen dat ze het helemaal niet erg vindt dat ik er ook ben. Maar ik wil haar date met zichzelf ook niet verpesten, zo vaak ziet ze zichzelf nou ook weer niet. En als ik er dan de hele tijd bij ben, voelt het ook alsof ik mezelf zo aan het opdringen ben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *