Nuchylee / Shutterstock

Nuchylee / Shutterstock

VVD gaat van TikTok af om jongeren te behoeden voor gevaren VVD

De VVD stopt met het gebruiken van TikTok. Dat meldt de partij vandaag door middel van een TikTok op het platform TikTok. Hiermee hoopt de VVD jongeren te behoeden voor gevaren van de VVD. “Die partij heeft de afgelopen jaren al genoeg schade aangericht”, aldus VVD-kamerlid Queeny Rajkowski.

“Als jongeren kans willen maken op een goede toekomst is het belangrijk dat onze partij op steeds minder steun kan rekenen. Minder zichtbaarheid en het terugdringen van contentkanalen kunnen hier aan bijdragen,” vervolgt Rajkowksi.

Met de tijd die de partij nu over heeft, wil ze zich weer volledig focussen op plannen op de lange baan schuiven. "Wij doen wat nodig is”, zo luiden de laatste woorden van de VVD op TikTok.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wablief? Ik ben de enige echte Breppo! U bent een nepper!

Ik heb nog gestreden in ‘t Kongo. Ik heb de bende van Nijvel jarenlang op de hielen gezeten. Ik was betrokken bij het beleg van Eupen!

Wat heeft u precies betekend voor uw vaderland?????

gravatar

Wat mij te doen staat is U ontmaskeren als een nep-Breppo! U maakt onze schone koninkrijk te schande, en dat terwijl de Ollanders meekijken. Gaat u zich schamen!!

Arno, doet u hier iets aan 😭

gravatar

Bij de balie leek ie verstandiger dan althans geef m meer kans, geschminkt was mijn blazoen, zalvend, suggestief en een gespannen versnelling helpen niet, presiberen bestaat dat woord? Presibarium van authentieke tolerantie? Bakken briaren bier en braadworst idealen?

Reageer
gravatar

Jongeren moeten gewoun hun biezen pakken en lekker in het buitenland op zoek naar een huis. Anders kan ik al mijn “vluchtelingen” niet kwijt en wordt het nooit wat de omvolking.

Reageer
gravatar

Eric, weet je wel heel zeker dat jij van Germanen afstamt en niet van een volk dat hier kwam “omvolkeren”?
Gezien jouw voornaam stam jij af van Noormannen!

gravatar

p.s. Omvolkeren is een zeer favoriete term van radicaal rechtse lieden die in de complotten van Baudet en Wilders geloven.