Milos Ruzicka / Shutterstock

Milos Ruzicka / Shutterstock

Eindelijk financiële meevaller Floriade: het stopt

Na jaren van zwaar weer, heeft de Floriade eindelijk een financiële meevaller: de wereldtuinbouwtentoonstelling stopt ermee. "Dit gaat ons 20 miljoen euro per jaar besparen."

"De aanhouder wint", aldus de organisatie van de Floriade. "We hebben nachtenlang wakker gelegen van de almaar oplopende kosten, maar nu is eindelijk het tij gekeerd. Het einde van de Floriade is de redding van de Floriade. Komt het toch nog goed."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

geen Bitisch Pokon floryy walks? It’s a loody disaster and a triplex bloody shame! Ons handelsmerk, verkwisting en allemachtig prachtig ten einde onder, hello I am thinking, hello? All right alt a shore? Yes, I am thinking my thumb is getting thinner and soft and a pin in left foot, brew substainery. Uhm yes you are tinking? Yes I am shrinking, 2 maybe 3 of a kind for a dare go after shrinking foods et beverages, hello, I am shinking? No tinking, thankuverymug, do you yes did saight closest moisted neverly oppartnolosst, saienzeniet, twashajke; detergentendbathsoap no aediffre maybe somdai

Reageer
gravatar

Almere heeft 223.183 inwoners. Volgens mijn berekening is dat ruim 442 euro per inwoner.
Je zou er maar wonen!