Christian Bertrand / Shutterstock

Christian Bertrand / Shutterstock

The Last Dance: Barça wil zichzelf met terugkeer Messi ‘nog één laatste keer financieel ruïneren’

Keert Lionel Messi terug naar FC Barcelona? Het is de grote vraag die de laatste dagen in en rondom Catalonië veelvuldig gesteld wordt. Als het aan de beleidsbepalers van Barça ligt komt het in ieder geval tot zo’n Last Dance: ze willen de club met de terugkeer van Messi “nog één laatste keer compleet financieel ruïneren”.

Joan Laporta, president van FC Barcelona, ziet het wel zitten. “Het zou fantastisch zijn als Messi komt en het ons lukt om de complete financiële huishouding nog één keer te slopen", vertelt hij. "Met hem kunnen wij door bepaalde grenzen heen beuken. Een nieuwe catastrofale financiële malaise zal de shirtverkoop ook goed doen. Het is voor nu allemaal nog slechts een droom”, mijmert Laporta. “Maar met Messi in de selectie kunnen we dingen die tot een paar weken geleden onmogelijk werden geacht, zoals de club in financieel opzicht nog een allerlaatste keer veranderen in één grote, rokende puinhoop.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *