Leer schrijven als De Speld en De Pin!

Leer schrijven als De Speld en De Pin!

Leer schrijven als De Speld en De Pin!

Mensen met humor zijn doorgaans succesvoller, knapper en leven gemiddeld 120 jaar langer. Dus heb jij altijd al willen leren hoe je grappiger schrijft én wil je graag in levenden lijve zien hoe de wereld eruit ziet in 2098? Dan is deze online workshop echt iets voor jou.

Op 24 mei van 19.00-21.30 organiseren we speciaal voor mensen zoals jij de Online Workshop Humoristisch Schrijven. In de workshop, die wordt gegeven door schrijvers en performers van De Speld en De Pin, leer je in enkele uren om humoristisch te schrijven. Uiteraard zit de presentatie vol met de beste humor van De Pin en De Speld.

Wat leer je?
– De basisbeginselen van humoristisch schrijven
– Hoe je een grap schrijft en welke vormen je daarvoor kunt gebruiken
– Hoe je ideeën kunt verzamelen en grappen kunt maken over alles wat er in de actualiteit en in je leven gebeurt

Aan het einde van de workshop heb je een eerste versie van je eigen De Speld-stuk.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is voor iedereen. Ervaren schrijvers zijn van harte welkom, maar ook enthousiaste beginnelingen kunnen zich met een gerust hart opgeven. Zolang je maar van woorden houdt, of er in ieder geval iets mee hebt.

Over de docent:
Janneke Rinzema studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam en stond jarenlang op het podium als cabaretduo Matroesjka. Na drie keer de artiestenkoelkast van Lowlands leeggeroofd te hebben, is ze inmiddels hoofdredacteur van De Pin en een van de vaste schrijvers van De Speld. Daarnaast is ze druk met schrijven voor programma’s als Dit Was Het Nieuws en scenario’s voor film en televisie.

Praktische informatie: De workshop vindt plaats op ZOOM en de kosten zijn 54,99 per persoon. Tickets zijn te koop via Eventbrite.

Zien we je dan?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *