Workshop Humoristisch Schrijven met De Pin

In deze ZOOM-workshop leer je in enkele uren om grappig te schrijven

Hier koop je kaartjes.

Mensen met humor zijn doorgaans succesvoller, aantrekkelijker en leven gemiddeld 120 jaar langer. Heb jij dus altijd al willen leren hoe je grappig schrijft én ben jij wel benieuwd hoe de wereld er in 2099 uitziet? Doe dan mee aan de Pin-schrijfworkshop op 9 of 14 december!

In de workshop ‘Humoristisch Schrijven met De Pin’ leer je van de schrijvers van De Pin in één avond de basisbeginselen van humoristisch schrijven: hoe je een grap schrijft, hoe je het in de juiste vorm giet, hoe je een grappige kop maakt, hoe je ideeën kunt verzamelen én grappen kunt maken over alles wat er in je leven en de wereld gebeurt. Kosten: 55,- euro per persoon. Vanwege een pandemie vindt de workshop plaats op ZOOM.

Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen die met meer humor en creativiteit in het leven wil staan kan aansluiten. Zolang je maar van woorden houdt. Uiteraard zit de workshop boordevol voorbeelden van de beste humor van De Pin en De Speld.

Tickets zijn te koop via Eventbrite

Zien we je binnenkort? 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *