Motortion Films / Shutterstock

Man die nachtje doorhaalt in club ‘helemaal in de war van ingaan zomertijd’

De 27-jarige Gert-Jan die al sinds vrijdagnacht in de club staat is helemaal in de war van het ‘ingaan van de zomertijd’ vannacht. Nu het inmiddels alweer zondagochtend is vreest hij voor een lange nasleep van de aangepaste tijd komende week.

“Ja, dat het nu ineens van 2 naar 3 uur gaat fockt wel echt met mijn ritme. Hier ga ik nog wel weken last van hebben”, laat de zwetende en kauwende man ons schreeuwend weten. “Ik hoop dat ik straks wel kan slapen.”

Zijn nieuwe ritme heeft voor nog meer verwarring gezorgd in de club. “Ik dacht op een gegeven moment om kwart over drie dat ik ruim een uur geleden een halfje had genomen, maar dat bleek achteraf een kwartier te zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *