Shutterstock / Dmitrijs Bindemanis

Shutterstock / Dmitrijs Bindemanis

Klimaatbewuste snuiver wil dat dealer op de fiets komt

De 21-jarige Zora wil graag klimaatbewust feesten. Maar als ze door het menuutje van haar dealer scrollt, is het aanbod totaal niet groen. “Hoe kan je dan iets bijdragen, terwijl je lekker aan het feesten bent? Bizar.”

“Heb je ook sustainable sos?”, appt Zora haar dealer. “Of iets van een green choice of CO2-compensatie?” Haar dealer stuurt een doodshoofdje terug. Maar Zora laat zich niet kisten. “Iets wat lokaal geproduceerd is dan? Of zonder allemaal plastic eromheen wordt geleverd? Ik kan best m’n oude zakjes hergebruiken of zo’n containertje meenemen?” Haar dealer reageert niet. Zora pakt door. “Refurbished pep? Tweedekansjes-Keta?” Haar dealer stuurt haar nogmaals het menuutje toe. "Ok. Maar kan je dan op z’n minst op de fiets komen? Lopend? Skeeleren? Step?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *