Larry Rana / Wikimedia Commons

Larry Rana / Wikimedia Commons

Gelatenheid bij verliezers van de verkiezingen

Elke verkiezing kent winnaars, maar ook verliezers. En waar het gisteren groot feest was bij BBB, was de sfeer bij de verliezers gelaten. In een Brabantse megastal, waar tienduizenden kippen bij elkaar waren gekomen, kon je een speld horen vallen. Ook in een slachthuis in de provincie Overijssel was er slechts doodse stilte. En het besef dat vele mensen compleet aan hen voorbij waren gegaan in hun wens 'tegen de gevestigde orde in Den Haag' te stemmen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niet alleen werd teleurgesteld gereageerd in de megastallen ,ook de wolf voelt zich niet meer thuis in Nederland. Naar verluidt zijn de dieren druk met de oprichting van een eigen partij. De partij gaat ‘‘Animal Farm’ heten. Motto: van (koren) wolf tot plofkip: alle dieren ter land (,in de lucht en tervzee) :verenigt u,!

Reageer