NOS

NOS

GroenLinks/PvdA wil A12 verbreden voor betere doorstroom van klimaatactivisten

De drukte bij de klimaatprotesten bij de blokkering van de A12 neemt steeds ergere vormen aan. Volgens GroenLinks/PvdA is het tijd om de snelweg bij Den Haag te verbreden voor een betere doorstroom van activisten. “Om de A12 aantrekkelijk te houden moet er simpelweg meer plek komen.”

De VVD zegt dat verbreding van de A12 geen oplossing is. “Dan staan ze op een bredere snelweg in de file, er zijn simpelweg te veel klimaatactivisten. Dan kun je beter de trein aantrekkelijker maken, dat is ook duurzamer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik lees De Speld om regelmatig een glimlach op mijn gezicht te krijgen.
“Zo gaat dat dan’ verpest dit, door zijn reactie.
Ik kan dan ook wel een abonnement op De Telegaap nemen.