Man die huilend één haar uit zijn wenkbrauw trekt wil graag dat jij benen, oksels en bikinilijn waxt

Man die huilend één haar uit zijn wenkbrauw trekt wil graag dat jij benen, oksels en bikinilijn waxt

Man die huilend één haar uit zijn wenkbrauw trekt wil graag dat jij benen, oksels en bikinilijn waxt

Met tranen in zijn ogen staat Fernando (22) voor de spiegel. In zijn hand heeft hij een pincet waarmee hij een haar uit zijn wenkbrauw vastheeft. Hij kijkt zijn vriendin aan: “Ik denk niet dat ik dit kan.”

“Gewoon je huid straktrekken en dan met de haarrichting meetrekken”, zegt zijn vriendin Lucy. “Je kan het.” Huilend trekt Fernando de haar uit zijn wenkbrauw. Terwijl de tranen over zijn gezicht stromen, kijkt hij naar zijn wenkbrauw. “Moet je zien, het is helemaal rood geworden. Ik doe dit echt nooit meer, wat een marteling.”

“He niet om lullig te doen”, zegt Fernando tegen zijn vriendin, “maar ga jij binnenkort nog naar de wax? Ik voelde gister super veel stekels. Bij je benen, oksels en daaronder enzo. Niet dat dat erg is hoor! Maar ja, echt lekker is anders. Dus weet niet, als je toch van plan was om te gaan?” Hij kijkt naar zichzelf in de spiegel. “Denk je dat dat rode plekje vanzelf weggaat?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *