Shutterstock /  saeediex / Studio Speld

Shutterstock / saeediex / Studio Speld

Iraanse regime in verlegenheid: ‘Jonge meisjes vergiftigen toch niet zo simpel als het bij Disney leek’

In Iran zijn schoolmeisjes in het ziekenhuis beland met symptomen van vergiftiging. Vermoedelijk wilden de daders hiermee meisjesscholen dwingen om de deuren te sluiten. Het Iraanse regime is door de zaak in verlegenheid gebracht: “In Disneyfilms leek het allemaal zo simpel.”

“Sneeuwwitje kreeg gewoon een vergiftigde appel van de boze stiefmoeder en toen was het klaar. Maar in het echt blijkt het dus een stuk lastiger”, zegt een woordvoerder van het regime. “Heel vreemd, als je naar die Disneyfilms kijkt dan vallen de vrouwen met bosjes. De een verliest op magische wijze haar benen of stem, de ander valt een paar eeuwen lang in slaap: allemaal mooie, simpele voorbeelden van hoe je vrouwen de mond kunt snoeren. Maar in het echt blijkt het dus helemaal niet zo makkelijk. Zo zie je maar weer: we worden keihard voorgelogen door die westerse propaganda.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *