Pro Shots / Ron Baltus

Pro Shots / Ron Baltus

Linksback Spakenburg: ‘Wij hebben de beste linkerkant van Europa’

Amateurclub SV Spakenburg heeft gisteravond verrassend FC Utrecht uitgeschakeld in het KNVB-bekertoernooi. De megastunt zorgde voor een groot feest en bijzondere interviews na de wedstrijd, zoals van linksback Dwayne Green die verzekerde dat zij over de beste linkerkant van Europa beschikken.

“Ik denk dat wij gister een mooi signaal hebben afgegeven aan het betaald voetbal: wij hebben de beste linkerkant van Nederland én zelfs van Europa”, zegt een breed glimlachende Green. “Mooi dat we straks na het winnen van de beker in Europa kunnen laten zien dat we misschien wel de beste linkerkant van de wereld hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bek?

Werd hier maar eens door wat meer mensen flink en origineel gebekt, in plaats van de anachronistische beleringen van een enkele verst**nde taal-sycofant.

Reageer