Shutterstock / Khomulo Anna

Shutterstock / Khomulo Anna

Vriendinnen willen gezellig spontaan uit eten en dat kan op 18 november 2025

Ellie en haar vriendin Tossa hebben een lange week achter de rug en hebben zin om lekker spontaan uit eten te gaan in Amsterdam. Als ze hun laptop erbij pakken om een reservering te maken, is de eerstvolgende mogelijkheid 18 november 2025. “Die maar doen?”

“Probeer Ceppi’s”, zegt Ellie. "Ahja, goeie! O, die zit vol tot december 2026, misschien leuk voor kerst dan haha. Laat maar.” Tossa zoekt verder. “Deze misschien in Noord? Hoor hier heel veel goede verhalen over! Even kijk… Oh, wachtlijst tot juni 2024 hmm. Wel nog een plekje voor één persoon van kwart over 3 tot half 4 morgen."

“Misschien die snackbar om de hoek?", vraagt Tossa. "Oh huh, daar moet je opeens ook reserveren zie ik." Ellie zucht: "Ik heb honger en wil gewoon spontaan uit eten. Nou ja, gelukkig heb ik 18 november 2025 ook nog niks. Die maar doen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *