Balaguta Evgeniya / Shutterstock

Balaguta Evgeniya / Shutterstock

Vrouw (25) manifesteerde een vriend en nu heeft ze een gebiedsverbod

Geïnspireerd door alle artikelen die ze las over de magische kracht van ‘manifesting’, besloot Vanessa (25) de proef op de som te nemen. Ze besloot een vriendje te manifesteren en volgde alle tips die ze online vond. En guess what? Na drie maanden had ze een gebiedsverbod.

Allereerst zocht Vanessa op internet naar hoe je een vriendje kan manifesteren en vond een paar handige tips: “Visualize Your Ideal Relationship”, “Trust That The Universe Has Your Back” en “Take Action Towards Your Goal”. Haar doel was al duidelijk, nu begreep ze dat ze ook daadwerkelijk actie moest ondernemen.

Met de telefoon in de hand en de tips in het achterhoofd trok ze naar de voortuin van Leo, waar ze dagelijks urenlang hun relatie ‘manifesteerde’. “Het was een droom. Leo kwam dagelijks een paar keer langs, zuchtte – ik denk smachtend – en ging er dan weer vandoor.”

Dat de politie later kwam om haar te verwijderen en dat de rechter haar een gebiedsverbod oplegde, ziet Vanessa niet perse als een ‘L’. “Het is enkel een teken dat ik moet werken aan mijn manifestatie-vermogens. Ik heb al wat nieuwe cursussen ingeboekt, en daarna verwacht ik binnen de kortste keren een nieuwe relatie te manifesteren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is een zeer slordige vertaling van een niet grappig noch interessant Engelstalige artikel.

Waarom de volgende woorden en zinnen niet vertaald zijn is een raadsel. Zou Jan van Tienen daarvoor onmachtig, te weinig tijd hebben gehad of te lui zijn?

Manifesting, Quess what, Visualize Your Ideal Relationship, Trust That The Universe Has Your Back and Take Action Towards Your Goal

Dat kan en moet een stuk beter Jan.

Reageer
gravatar

Vertaling:

Vragen wat, visualiseer jouw ideale relatie, vertrouw erop dat het universum achter je staat en onderneem actie om je doel te bereiken

Manifesting is Engels noch Nederlands, dus onvertaalbaar.

Is dat nou zo moeilijk Jan?