mimagephotography / Rocketclips, Inc. / Shutterstock / Studio Speld

Vrouw overleeft auto-ongeluk maar heeft volgens dokter gelukkig alleen last van menstruatieklachten

Dunya (25) had een engeltje op haar schouder toen ze afgelopen zondag over de kop sloeg met de auto. “Ik dacht, dit overleef ik nooit en ik heb ook echt overal pijn. Maar volgens mijn dokter hebben mijn symptomen gelukkig alleen te maken met mijn menstruatie.”

Dunya hinkt naar het aanrecht om koffie te zetten.“Ik zat te huilen van de pijn en omdat ik zo geschrokken was, maar dokter Bakker zag meteen dat dat wel mijn hormonen moesten zijn.” Vorig jaar dacht Dunya nog dat ze een serieuze aandoening had omdat ze last bleef hebben van pijn op de borst, flauwvallen en benauwdheid. De dokter vertelde haar toen dat ze wat nerveus was door haar nieuwe baan. “Hij liet me een zwangerschapstest doen, gaf me wat paracetamol en tampons en zei dat ik het iets rustiger aan moest doen.”

Inmiddels is Dunya al een jaar helemaal ingewerkt op haar nieuwe baan, maar zijn haar klachten niet verdwenen.“Ik zie eigenlijk ook bijna niets meer uit mijn rechteroog, toch vreemd”, zegt Dunya terwijl ze wat bloed ophoest in een zakdoekje. “Maar dokter Bakker verzekert me er altijd weer van dat het gewoon normale vrouwendingetjes zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *