Shutterstock/michelangeloop

Shutterstock/michelangeloop

Ski-leraar vreest voortbestaan: ‘Zonder skiën is het alleen nog maar après’

De normaal zo goedlachse ski-leraar Roel Seuntjes vreest voor zijn voortbestaan. “Zonder skiën is het alleen nog maar après”, aldus de bezorgde docent.

“Wat een ellende”, begint Seuntjes zijn relaas. “Ik kom hier al ruim twintig seizoenen om beginners les te geven op de piste, en vervolgens mijn kop eraf te schroeven in de après-skibar. Maar als alle vervuilers zo doorgaan, dan sta ik straks belly shots te nemen in een après-bar ofzo? Hoe kom ik daar überhaupt als ik er niet naartoe kan skieën? We moeten echt nú wat doen voor het klimaat met zijn allen.”

Shell wil boren naar gas onder de Waddenzee. Dit zorgt voor gevaarlijke klimaatverandering. Milieudefensie roept Shell op het unieke waddengebied te beschermen. Help je ook mee? Geef tegengas: stuur Shell een sms.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe kom ik daar überhaupt als ik er niet naartoe kan skieën?
Nou dat maakt niet uit want als het aan Milieudefensie ligt, mag er geen verwarming aan in de kroeg. En vakantiegangers mogen van Milieudefensie (zelf grachtenpandje, milieulabel F) alleen nog reizen met paard en wagen.

Reageer