@gerlaencoyt

@gerlaencoyt

19-jarige die 10k per maand verdient heeft dat ook hard nodig om vrienden te kopen

De 19-jarige influencer die opschept dat hij 10k per maand verdient door te investeren in crypto heeft daar ook zeer goede redenen voor: hij heeft het geld hard nodig om vrienden te kopen.

“Als je alles bij elkaar op- en aftrekt zal hij onder de streep niet eens heel veel over houden”, zegt financieel-expert Bert Bokhoven. “Ik heb nu drie filmpjes bekeken en hij moet echt hard aan de bak om nog vrienden te vinden. Er zijn zeer waarschijnlijk enorme bedragen nodig om hen tot vriend te promoveren. En dan bedoel ik natuurlijk wel echte vrienden, en niet mensen die geïnteresseerd zijn in zijn investeringsstrategieën.”

Volgens de jongen, die zichzelf het liefst entrepreneur noemt en ‘k’ zegt in plaats van ‘duizend’, zijn de tijden enorm veranderd, maar blijft het schoolsysteem helaas hangen in het verleden. Het onderwijs blijft maar hangen in het ouderwetse idee dat je vriendschappen kunt ontwikkelen door te investeren in sociale contacten en je niet als een totale lul te gedragen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De wijzen begrijpen duidelijk dat er kosmische spanningen kunnen zijn die vereisen dat al onze aandacht wordt gericht op planetaire omstandigheden.

Reageer
gravatar

Een ka dat is toch een heksachtig wijf? Een soort Sigrid Kaag of Femke Halsema. Maar daar heeft die influuenzert er dus een boel van.