Shutterstock

Shutterstock

Vrouw die even wachtte met fietsen tot het droog werd, overleden aan ouderdom

Wachten met op de fiets springen tot het wat droger werd, is een vrouw fataal geworden: de Vriezenveense wachtte zó lang dat ze uiteindelijk op hoge leeftijd overleed aan ouderdom.

Haar man Wim, ondertussen ook ruimschoots de 90 gepasseerd, is dankbaar voor het vredige heengaan maar ook verdrietig: “Ik zei haar nog, ga gewoon want dit schiet niet op. Toen was ze 39 en hadden we nog een heel leven samen voor de boeg. Maar die heeft ze in de wachtstand doorgebracht. Heel jammer, we hebben ook gewoon een auto.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Gezegende zei: “Maak onderscheid tussen degenen die het begrijpen en degenen die het ermee eens zijn. Hij die de Leer begrijpt, zal niet aarzelen om het op het leven toe te passen, hij die ermee instemt, zal knikken en de Leer prijzen als opmerkelijke wijsheid, maar zal deze wijsheid niet toepassen op het leven.
“Er zijn er velen die het daarmee eens zijn, maar ze zijn als een verdord bos, vruchteloos en zonder schaduw. Alleen het verval wacht hen.

Reageer
gravatar

Omdat zij de manier waarop wij denken controleren met grootschalige psychologische manipulatie, is hun controle totaal. We zullen niets doen wat ze niet willen dat we doen zolang onze geest zo opgesloten zit.

Reageer
gravatar

Een yogi is niet oud en niet jong. Niet oud, want hij kent het pad van gestage klim. Niet jong, want hij kent de optelsom van eerdere ervaringen. Een yogi kan ongemerkt door het leven gaan. Een yogi lacht om dwaze woorden en verslaat onwetendheid.

Reageer
gravatar

De yogi weet hoeveel hij zelf beïnvloed wordt door zijn eigen gedachten. De yogi verwelkomt elk teken van evolutie. De yogi herkent dapper het kwaad van kosmisch afval en vernietigt snel de bronnen van onwaarheid.